Adidas Kläder och Skor
 
Hem >  Return

Return

Avbryt / Återgå
Om du gjorde det du valde kan du returnera det inom 14 dagar efter mottagandet av våra produkter helt glada. Vi vill att våra kunder är nöjda med sitt köp. Om du spelar in en återbetalning, utbyte eller kredit om du vill komma tillbaka, är returpolitiken väldigt enkel, följ:

Kontakta oss: Låt varan returneras i 14 dagar när du mottar din beställning kommer att komma ihåg din beställning, tack

Om du vill, eller om du vill ge en övergång till återbetalning är den färdiga produkten i perfekt skick, omhändertagna, gå tillbaka till originalförpackningen och etiketterna. Vi bär eller skadar efter att objektet har tagits tillbaka, kommer inte att göra.

Ge oss varorna, inklusive ditt beställningsnummer.

Vi byter (vi har en byte för varje projekt), erbjuder en fri retur. Skicka oss en bekräftelse på e-post om behovet av att ändra din förändring efter 14 dagar och den nya planen. Därefter returnerar vi varubeteckningen. Det finns en avgift för artiklar av olika storlekar eller byte av varorna, men alla är baserade på beståndets status. Transport gratis.

Fraktkostnaderna roteras inte för att returnera varan för full återbetalning. Om du inte är 100% nöjd kommer vi att betala tillbaka din sak, men du måste betala för egna returtransporter för återbetalning (förutom produktfel) ansvarig.

Om varan / objekten kommer att få krediter tills du är en postregistrering, distribution eller tillvägagångssätt som är en annan av säkerhetsfördelningen (England eller Royal Mail är ett bra bud), rekommenderas att du använder kvitton för att vara säker. Tyvärr kan vi inte vara ansvariga för distributionen av varor tillbaka. I praktiken har vi fått varan till konsumenten att returnera varan och ansvaret för eventuella förluster.

När du går tillbaka till mottagande och inspektion vet vi att du har din rygg, vi skickar ett mail till dig. Godkännande eller avslag på återbetalning, vi meddelar dig. Om godkänt, kommer ditt återbetalning att behandlas, och en kredit till dina kreditkortsbetalningar eller automatiska metoder tillämpas under en viss dag. I sällsynta fall, felaktiga produkter, skicka oss ett mail. Alternativ process och vi kommer att återbetala kostnaden tillsammans. Produkterna i fråga måste vara inom 30 dagar från inköpsdatum, var vänlig notera det för oss.


Copyright @2019 www.wisewine.se